marți, 2 aprilie 2013

importanta carnii de peste

Corpul uman este predispus la multe boli si multi virusi,pentru a lupta cu acestea avem nevoie de proteine vitamine si multe altele.
 Pestele este unul din alimentele care contine multe dintre acestea carnea lui fiind necesara pentru o buna functionare a organismului si o dezoxifiere a acestuia.
Este dovedit inca din trecut importanta acestuia si proprietatile lui.In zilele noastre mancarea este procesata asa ca tot mai des apar problemele cardio-vasculare.Un element esential extras din peste si anume OMEGA 3 ajuta la o buna circulatie a sangelui si functionarea corecta a inimii.
Pestele mai contine si vitaminele A;B;D plus calciu,fosfor,fier.
Un indiciu foarte important care nu trebuie neglijat este si prepararea acestuia deoarece daca nu este facuta intr-un mod corect acesta isi poate pierde total sau partial proprietatile.
Deci prin urmare putem
spune ca pestele este un aliment care nu ar trebui sa lipseasca de pe masa nimanui!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu