marți, 2 aprilie 2013

reteta pentru pastrav

Pastravul e unul dintre cei mai buni pesti de la noi din tara,el traiind doar in ape de munte curate si cristaline si de aceea am propus sa va dezvalui o reteta gustoasa dar simpla de facut cu acest peste.
 PASTRAV CU CARTOFI LA CUPTOR..pentru acesta avem nevoie de:

3 pastravi,
400g cartofi
ulei de masline
4 catei de usturoi
sare
piper

Se curata cartofii si se taie felii de 4-5mm
Incingem cuptorul la 20 de grade si punem carofii spalati cu sare,piper,usturoiulei de masline si jumatate de pahar de apa,ii acoperim cu folie de aluminiu si ii dam 15 min la cuptor,se ia folia si se mai lasa cateva muinute pana se rumenesc.
 Separat se pregateste o tigaie se pune pestele spalat si condimentat se aseaza capacul si se lasa la foc mic 10 minute,il intoarcem si il mai lasam 10 minute
  Se serveste cu un vin alb demi-sec!!POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu